Geen geld om schoolreisje te betalen?

Oh help, het is weer schoolreisjes tijd; of je even 40 euro wilt neerleggen voor een trip naar Artis. En op de middelbare school gaat het nog een stapje verder. Een vierdaagse excursie naar Parijs kost al snel meer dan 400 euro. Natuurlijk wil je graag dat je kind mee kan doen met dit soort sociale activiteiten, maar waar haal je het geld vandaan….?

Zit je hiermee in je maag? Stichting Leergeld Amersfoort vindt het belangrijk dat alle kinderen op school mee kunnen doen aan de activiteiten op en rondom school. Niet meegaan met een schoolreisje kan leiden tot sociale uitsluiting. Wellicht kan Stichting Leergeld Amersfoort jou helpen.

Klik hier en vraag financiële ondersteuning aan.

Stichting Leergeld Amersfoort
Stichting Leergeld Amersfoort helpt ouders met een aantoonbaar laag inkomen om binnen- en buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen mogelijk te maken.
Een vrijwilliger van Stichting Leergeld Amersfoort komt bij je langs om het je inkomen te controleren en samen te bekijken hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen. Naast het betalen van het schoolreisje kunnen zij jou ook op andere vlakken ondersteunen. Bijvoorbeeld door het betalen van schoolgeld, een laptop of andere zaken.

Stichting Leergeld Amersfoort gaat zorgvuldig om met jouw privacy. Ze hebben begrip voor jou financiële situatie en snappen dat je hier niet mee te koop loopt. De stichting heeft goede afspraken gemaakt met de andere organisaties waarmee zij samenwerken. De partners en de stichting hebben hetzelfde doel: dat alle kinderen mee kunnen doen met binnen- en buitenschoolse activiteiten. Een kind hoeft zelf niets te merken van de hulp: het schoolreisje krijgen ze niet van Stichting Leergeld, maar van de ouders.

Denk je in aanmerking te komen? Schrijf je in bij Leergeld Amersfoort