Het Zit Even Tegen zoekt ambassadeur en marketeer

Het Zit Even Tegen zoekt ambassadeur en marketeer

Help mee ‘stille armen’ bereiken met digitale marketing

Met inzet van slimme, digitale marketing een grote groep ‘stille armen’ bereiken en daarmee het verschil maken binnen schuldpreventie is de missie van Stichting Het Zit Even Tegen. Wil jij je bijdrage leveren aan deze nieuwe manier van armoedepreventie, dan hebben we een boeiende klus voor je!

Als je een paar uur per week beschikbaar hebt, dan willen we graag met je in gesprek komen!

 

Vacatures:

  • Ambassadeur/Sponsorenwerver: je legt contacten met mogelijke sponsoren en helpt het Amersfoortse netwerk van HZET te onderhouden en uit te breiden.
  • Marketingsupport: je hebt een vlotte pen en kunt ons helpen met het schrijven van relevante content, daarnaast help je de website monitoren en data verzamelen.

Over Het Zit Even Tegen

Stichting Het Zit Even Tegen wil armoede helpen te voorkomen door mensen met financiële problemen met behulp van digitale marketing sneller te vinden, te beïnvloeden en door te verwijzen naar professionele hulpinstanties. Wij geloven dat mensen die weten welke alternatieven er zijn betere en slimmere keuzes maken. Hiermee voorkomen we dat ze nog verder in de schulden raken.

Niels van Breemen, voorzitter van Het Zit Even Tegen, geloofde zijn ogen niet. Hoewel online steeds meer hulpmiddelen beschikbaar komen voor mensen met geldproblemen, kom je nog steeds bij banken of kredietverstrekkers terecht als je op internet zoekt naar extra geld nodig.

‘Drie muisklikken verder en je zit écht in de problemen’, zegt Van Breemen. ‘Dit kan en mag niet de bedoeling zijn. Het was aan de andere kant ook een eyeopener. Als de commerciële partijen het kunnen, dan moet het ook voor financiële hulpverleners mogelijk zijn om hun doelgroep met behulp van online marketingmechanismen gerichter en sneller te bereiken. Zo kunnen we voorkomen dat mensen verkeerde keuzes maken en nog verder in de schulden raken.’ Met Het Zit Even Tegen willen we door middel van internet, sociale media en online marketing – SEO-technieken bijvoorbeeld – mensen met dreigende schulden vroegtijdig vinden, beïnvloeden en naar professionele hulpverlening doorverwijzen.

 

Voor meer informatie of reactie: mail naar info@hetziteventegen.nl en dan nemen we snel contact met je op.

Stichting Het Zit Even Tegen is een ANBI erkende stichting.