Ondersteuning & Hulp

Indebuurt033

Hulp in de Wijk

Bij indebuurt033 kun je terecht voor hulp en ondersteuning in de wijk.

Meer informatie

Stichting Leergeld

Financiële Ondersteuning

Voor lidmaatschap van sportvereniging of kosten van een schoolreisje voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Meer informatie

Budgetcoaching Amersfoort

Administratie en Inkomen

Voor orde op zaken in administratie en portemonnee. Misschien een herkenbare situatie: Jullie (gezamenlijke) inkomen is best goed, toch lijk je niet uit te kunnen komen met je geld. Rekeningen stapelen zich op, betalingsherinneringen volgen. Waar blijft ons geld toch?

Meer informatie

Gemeente Amersfoort

Bijstand en Regelingen Particulier

Bijstand en andere regelingen (bv kindpakket of witgoedregeling) voor wie hiervoor in aanmerking komt.

Meer informatie

Gemeente Amersfoort

Financieel advies voor ondernemers

Heeft u een eigen bedrijf of zelfstandig beroep en lukt het u (tijdelijk) niet meer om rond te komen? Het Team Zelfstandigen adviseert u gratis en vertelt u wat mogelijk is vanuit de gemeente.

Meer informatie

Parentshouse Amersfoort

Tijdelijke woonruimte

Rust door ruimte tijdens scheiding. Parentshouse Amersfoort maakt mogelijk dat een kind met scheidende ouders kan rekenen op warmte en nabijheid van beide ouders, door één van de ouders een tijdelijke woonruimte dichtbij te bieden.

Meer informatie

Humanitas Thuisadministratie Amersfoort

Financiële of administratieve zaken

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door uiteenlopende omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Blijf niet rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Meer informatie

Jeugdsportfonds

Contributie

Het Jeugdsportfonds betaalt mee aan de contributie en/of sportattributen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Meer informatie

Sociaal Fonds Amersfoort

Financiële hulp

Het overbruggingsfonds is voor inwoners van Amersfoort die snel financiële hulp nodig hebben, omdat zij tijdelijk onvoldoende inkomen hebben voor hun eerste levensbehoeften. De financiële hulp is voor de kosten van de eerste levensbehoeften: drinkwater, voedsel, kleding, huisvesting en gezondheidszorg.

Meer informatie

Jongerenloket Amersfoort

Advies voor jongeren

Ben je tussen de 18 en 27 jaar en woon je in Amersfoort en heb je een vraag over werk, geld of school? Het jongerenloket adviseert je graag.

Meer informatie

Bekijk Tips & Tricks!