Studentenkorting – niet geschoten is altijd mis!

Studentenkorting - niet geschoten is altijd mis

Er zijn in Nederland enorm veel bedrijven die speciale kortingen bieden aan studenten. Een paar zal je wel verwachten – Domino’s, Subway, en Albert Heijn zijn allemaal bedrijven waar je vaak gebruik kan maken van je studentenkorting, maar er zijn nog veel meer kleine zaakjes waar je kan profiteren van je status als student.

Een handige website om te gebruiken is studentenkorting.nl, daar kan je precies filteren op locatie en zo de beste deals in de buurt vinden. Toch vind je zelfs hier niet alle studentenkortingen, onze studenten bespaartip is dan ook om het overal te proberen. Veel bedrijven zullen geen officiële studentenkorting hebben, maar kunnen hier en daar een korting geven als je het vraagt. Nee heb je, ja kan je krijgen.

De Knaek app

Als je te verlegen bent om het overal te vragen, kan je alsnog goed gebruik maken van alle bestaande studentenkortingen. Hiervoor is het wel vaak nodig om de Knaek app te installeren. Hoewel de app 15 euro kost, haal je dat er snel uit als je het constant gebruikt. Op vertoon van de Knaek app en een geldig studenten-ID, kan je meteen gebruik maken van fikse kortingen.

Schrijf je in bij Knaek.

Onze favoriete deals

Soms krijg je als student maar minimale korting, 5% hier, een euro minder daar. Hoewel alle beetjes helpen, zijn er een aantal deals die echt boven de anderen uitsteken.

Domino’s

Domino’s is niet bepaald gezond, maar ze hebben geweldige deals voor studenten. Een van hun huidige deals geeft studenten met de Knaek app een middelgrote pizza en frisdrank voor 5 euro. Als je dat even snel uitrekent, krijg je ongeveer 50% korting. Er zijn natuurlijk ook andere manieren om [goedkoop te eten als student](link naar het meal prep artikel)

Subway

Als je liever een broodje hebt dan een pizza, biedt Subway de oplossing. Je kan op vertoon van de Knaek app een 2e 15cm broodje gratis bij je bestelling krijgen. Als je dat niet in je eentje op kan, split je gewoon de kosten van het eerste broodje met een medestudent.

Sport2000

Als je van plan bent om die pizza’s en broodjes ervan af te sporten, is het als student handig om naar Sport2000 te gaan, daar krijg je 10% korting op het hele assortiment. Op dure artikelen zoals sportschoenen kan dat aardig wat schelen.